Biologische zorgboerderij, Locatie Tiendweg

Al lang bestond speelde het verlangen om een plek te realiseren waar naast werken, ook landelijk wonen mogelijk zou worden voor mensen met een zorgvraag. Dit verlangen speelde enerzijds aan de kant van Kees en Astrid Groeneveld en hun clienten, maar anderzijds ook bij Martijn en Jobke Blaauw (schoonzoon en dochter van Kees en Astrid). Toen er op slechts 800 meter van De Lingehof een boerderij in de verkoop kwam die voldeed aan de vooropgestelde criteria, werd deze kans met beide handen aangepakt.


Begin 2013 werd de sleutel overhandigd van de boerderij en is alles, behalve het woonhuis, gesloopt en vervolgens nieuw gebouwd. Sinds februari 2015 staat er een schitterend wooncomplex waar mensen met een zorgvraag permanent kunnen verblijven en hebben 2000 geiten een prachtig onderkomen in een ruime stal.

De mensen die bij ons wonen hebben een ruim appartement met eigen tuin en genieten van de gezelligheid, ruimte en rust. 

Naast bewoning zal er ook ruimte worden gecreeerd voor dagbesteding. Eind 2016 is er een houtwerkplaats gerealiseerd waar erg mooie houten lampen, klokken en persoonlijke kindercadeaus worden gemaakt in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking.