Met pensioen en zin in een zinvolle invulling? Of gewoon zin om 1 keer of meerdere dagen in de week op vaste dagen ritten voor onze medewerkers op de zorgboerderij te verzorgen?

Zorgboerderij de Lingehof zoekt een vrijwilliger chauffeur!

 

Als vrijwilligerchauffeur vervoer je mensen met een verstandelijke beperking vanaf hun huisadres naar de dagbesteding op de Lingehof in Rhenoy.

De functie is ontstaan, omdat onze vaste chauffeurvrijwilliger, na jarenlang ritten te hebben verzorgd, heeft besloten om nu echt te stoppen. Hij reed bij ons van maandag tot vrijdag altijd de ochtendritten (07.00 – 08.30 uur) en reed soms de middagritten (15.30 – 17.00 uur). We zijn dus op zoek naar iemand die het stokje over kan nemen. Dit kunnen ook meerdere vrijwilligers zijn.

Het is belangrijk dat iemand plezier heeft in het rijden en affiniteit heeft met de doelgroep. Voor onze doelgroep is een vast gezicht op een vaste dag erg belangrijk. Ze genieten van de ritten en je bent in hun leven een belangrijk persoon. Als vrijwilliger ben je ook echt onderdeel van de Lingehof. Zo betrekken we je ook in onze jaarlijkse activiteiten op onze dagbesteding.

We zoeken dus iemand die op vaste dagen kan komen rijden. Om deze functie uit te kunnen oefenen ben je uiteraard in bezit van een rijbewijs. Je kunt rijden in een klein busje en je kunt goed omgaan met mensen. Tot slot vragen wij van al onze vrijwilligers een VOG.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en heb je interesse gekregen of wil je graag meer weten over de Lingehof, dan kom ik graag met je in contact. Je kunt mij bereiken op het telefoonnummer 06-57615780 of email j.blaauw@delingehof.nl